Produkter

Macadamia

oil 125ml 3D
I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der findes overalt i området omkring det sydlige Stillehav, og de unikke og sjældne Argan frø, fra Nord Afrikas Berber region, har naturen givet os nogle af de mest gavnlige elementer for en sund hud og hår.
Macadamia Natural Oil's produkter kombinerer disse meget næringsholdige olier af nødder med specielle blandinger fra naturens mest nærende planter, formuleret til at give den ultimative genopbyggelse og vedligeholdelse af håret.
 

Se produkter online her

PDF Slider

 

Pure & Simple

DESIGN FRISØRERNE har verdenspremiere på de første produkter til professionelle frisører, der både har Svanemærket og
 Astma- Allergi Forbundets mærke. Pure & Simple har fået tildelt disse mærker efter at have gennemgået en lang række undersøgelser og tests.
 
Astma- Allergi Forbundet Astma- Allergi Forbundet
fokuserer på indholdsstoffernes potentielle risiko for at give allergiske reaktioner, samt hudirritation eksempelvis ved brug af planteekstrakter, parfume, konserveringsmidler og andre kendte allergener.
Svanemærket Svanemærket
har kriterier, der typisk omfatter skrappe krav til ressourceforbrug i produktionsprocessen, krav til emballage og bortskaffelse og krav til indhold af miljøbelastende og sundhedsskadelige stoffer i produktet.
       
Conditioner Conditioner
Conditioneren er mild og miljøvenlig. Den gør håret blødt og smidigt og ervelegnet til daglig brug. Pure & Simple conditioner indeholder ingen parfume, ingen parabener eller farvestoffer. Den er godkendt til at have det nordiske miljømærke, Svanemærket, og er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Forbundet. Desuden gennemgår produktet en række tests inden frigivelse til salg.
Shampoo Shampoo
Shampooen er en mild og miljøvenlig, behagelig skummende shampoo.
Den indeholder ingen parfume, ingen parabener eller farvestoffer. Shampooen er godkendt til at have det nordiske miljømærke, Svanemærket, og er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Forbundet. Desuden gennemgår produktet en række testsinden frigivelse til salg. Shampooen kan anvendes dagligt tilalle hårtyper.
       
 Wax Wax
Voksen er en god og miljøvenlig. Den giver et kraftigt hold på håret og efterlader det naturligt glansfuldt. Trods den stærke afstivning er det at let restyle håret hele dagen, og desuden er produktet let at vaske ud af håret igen.
   
       

Nyheder

Salon Nr. 1
Peder Dybsø Pedersen
info@salon-nr1.dk
Jomfrustien 1
6100 Haderslev
Tlf.: 74 52 47 11
CVR: 11 14 73 72
Åbningstider:
Mandag: Lukket
Tirsdag: 8.30 - 17.00
Onsdag: 8.30 - 17.00
Drop in hos Peder
Torsdag: 8.30 - 17.30
Fredag: 8.30 - 18.00
Lørdag: 8.00 - 13.00
'
Salon Nr. 1
Peder Dybsø Pedersen
Jomfrustien 1
6100 Haderslev
Tlf.: 74 52 47 11
CVR: 11 14 73 72
info@salon-nr1.dk

Programmeret og hosted af nordicweb